Aktivitetskalender 2018

Aktivitetskalender 2018.

9. juni. Reklamedag for klubben og for fjerkræ. Pr. stand ved Kvickly i Hadsten. kl. 10-14. Vi stiller op fra kl 8. Hvis man har nogle fugle man kunne tænke sig at vise frem så kontakt Thorkild på 21.47.18.61.

15. juni. Grillaften hos Tonny. Ølstvadbrovej 13, Ølst. kl. 18.30, Vi tænder grillen og spiser noget go mad, hygger og får snakket. Pris 75 kr. for voksne og børn er gratis. Drikkevare kan købes til rimelige priser. Bindende tilmelding til Tonny 41.62.52.96 eller til Thorkild, senest en uge før.

18. august. Klubtur til norddjurs. Kom og vær med på årets bedste udflugt. Vi mødes hos Thorkild, Grenåvej 249, Randers, kl 9 til rundstykker og så er der mulighed for samkørsel. Vi spiser vores medbragte mad, eller finder noget vi kan købe i løbet af dagen. Udflugten er gratis men tilmelding til Thorkild 21.47.18.61 er nødvendig i forhold til bestilling af morgenbrød.

22 september. Vaccinationsdag. Der kommer info om tid og steder senere.

8. oktober Ungdyrdag. Kom og vis dine fugle frem for en dommer og få en bedømmelse. Fra kl 12 og hele eftermiddagen. Det er hos Thorkild, Grenåvej 249, Randers. Alle er velkomne, er du ny i klubben og inde for hønseavl er denne dag en oplagt mulighed for at lære noget om avl og exteriøre. Så kom og få en hønsesnak og tag dine ungfugle med…..Husk dine dyr skal være vaccineret.

7-11 november. Europaudstilling i Herning.

 

Bestyrelsen har valgt at Klubben ikke holder udstilling i 2018. Det er pga. af europaudstillingen. Det vil blive svært at få dommere, og det har været umuligt at finde en passende dato. Der har været lagt op til at vi kunne holde fælles udstilling med Hammel, men dette har Hammel ikke ønsket at være med til. Og den sidste og måske den vigtigste grund er hensynet til vores fugle. De få en hård tid når de skal på europaudstilling i mange dage og har derfor brug for at komme sig bagefter.

Med venlig hilsen bestyrelsen.